İstediğiniz Maçı Seçiniz

17 Mayıs 2012 Perşembe

Galatasaray MP Beşiktaş Milangaz Canlı izle Ligtv3 Bedava İzle,Ligtv 3

Galatasaray MP Beşiktaş Milangaz,Galatasaray MP Beşiktaş Milangaz 17 Mayıs 2012,Galatasaray MP Beşiktaş Milangaz Maçını İzle,Bedava Ligtv 3,Canlı Lig tv 3,Galatasaray MP Beşiktaş Milangaz Canlı İzle,Galatasaray MP Beşiktaş Milangaz İzle 17 Mayıs 2012

TBL play-off yarı final serisi ikinci maçında Galatasaray Medical Park ile Beşiktaş Milangaz Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyorlar.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi için mücadele eden iki takım, bu akşam 20:00'de karşı karşıya gelecekler ve bu önemli mücadele Lig TV3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Medical Park ve Beşiktaş Milangaz arasında oynanan serinin ilk maçı büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne olmuş, mücadeleden 75-74 galip ayrılan Galatasaray Medical Park seride 1-0 öne geçmişti.

Bu akşam oynanacak maçta, Galatasaray Medical Park deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde avantajını arttırmaya çalışacakken, Beşiktaş Milangaz da, evinde oynayacağı maçlar öncesi bir deplasman galibiyeti almayı hedefleyecek.

Galatasaray Medical Park ile Beşiktaş Milangaz arasındaki yarı final serisinin üçüncü maçı ise 20 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

-Bu Paylaşım Hakkında Bir Yorum Yapmayı Unutmayınız
-ANONİM Seçeneğini Seçerek Yorum Yapabilirsiniz...
-Adı/Url Seçeneğini Seçerek Yorum Yapabilirsiniz...
(URL Bölümüne Sitemizin Adını Yazınız)
-Küfür Hakaret Tarzı Yorumlarınız Silinicektir..
-Site İsmi Linki Paylaşmak Yasaktır

Hahasport.com.Hahasport,Ligtv İzle,Hahasport Ligtv,Hahasport.com,Canlı Maç İzle,Özetleri,hahasport full maç izle,donmadan maç izle,hahasport maç linkleri,hahasport giriş,haha sport lig tv,bedava maç izle,hunter tv,hunter lig tv,hunter.tv,justin tv,justintv,justin,canlı maç,hahasport canlı maç izle,thugspor,thugspor.com

ligtvli-ligtvli.blogspot.com ©2012-2013 ligtv.li,ligtvli,lig tv izle,ligtv,canlı,freehdsoccer,trgoalstv,thugspor,hahasport,canlı ligtv,hahasport ligtv,thug309 lig tv,Hahasport.com.Hahasport,Ligtv İzle,Hahasport Ligtv,Hahasport.com,Canlı Maç İzle,Özetleri,hahasport full maç izle,donmadan maç izle,hahasport maç linkleri,hahasport giriş,haha sport lig tv,bedava maç izle,hunter tv,hunter lig tv,hunter.tv,justin tv,justintv,justin,canlı maç,hahasport canlı maç izle,thugspor,thugspor.com